Idilična kuća na selu, 166m2, u Zelenici - Kuti, mirno smještena na ravnom, prostranom i ograđenom placu od 1093m². U Crnoj Gori

Cijena: 299.500€

  • Šifra
    24046
  • Mjesto
    Herceg Novi
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    3
  • Površina objekta
    166 m2
  • Površina placa
    1093 m2

Idilična kuća na selu, 166m2, u Zelenici - Kuti, mirno smještena na ravnom, prostranom i ograđenom placu od 1093m². U Crnoj Gori

 

Dobrodošli u ovu šarmantnu seosku kuću sa stambenom površinom od 166 m², idilično smještenu na ravnom, prostranom i ograđenom placu u Zelenici-Kuti. Ova prekrasna nekretnina nudi mirno utočište usred zelene prirode, a ipak se nalazi u neposrednoj blizini mora i grada.

 

**Lokacija i okolina**

 

Kuća se nalazi samo 1.900 metara od mora, luke, supermarketa i grada Zelenika, u opštini Herceg Novi. Okolina je prepoznatljiva po prirodi i miru, idealna za sve koji žele pobjeći od gradske vreve.

 

**Plac**

 

Veliki, ograđeni plac od 1093 m² nudi raznovrsne mogućnosti korišćenja. Preko male mosta koji prelazi mali potok dolazi se do kuće kroz zidani ulaz. Ovdje možete, na primjer, izgraditi bazen ili držati konje. Na placu i terasi nalaze se raznovrsna voćka i vinova loza.

 

**Pomoćne zgrade i oprema**

 

Ispred kuće nalazi se velika, zidana garaža od 28 m², koja se ljeti koristi kao ljetnja kuhinja sa trpezarijom. Pored toga, tu su toalet i mala radionica u zadnjem dijelu. U cijenu su uključeni visokokvalitetni alati, usisivač, razne Kärcher uređaji za čišćenje i još mnogo toga, većina iz Njemačke.

 

**Raspored kuće**

 

Čvrsto zidana kuća, djelimično sa vidljivim prirodnim kamenom, raspoređena je na sljedeći način:

 

**Prizemlje (80 m²)**

- Velika natkrivena terasa

- Mali vanjski podrum

- Ulazni prostor

- Radna/spavaća soba

- Velika trpezarija sa otvorenom kuhinjom

- Poseban dnevni boravak

- Kupatilo

- Pristup terasi iz trpezarije i dnevnog boravka

 

**Prvi sprat (86m²)**

- Vanjsko stepenište do ulaznog prostora

- Mala kuhinja

- Kupatilo

- Dnevni boravak

- Dvije spavaće sobe

 

Moguće je povezati prizemlje i prvi sprat unutrašnjim stepenicama.

 

**Snabdijevanje i infrastruktura**

 

Kuća je priključena na gradski vodovod i elektro mrežu. Postoji i mogućnost bušenja bunara. Susjedne kuće su dovoljno udaljene da pružaju privatnost i mir.

 

**Dostupnost i pregled**

 

Cijena je po dogovoru. U slučaju ozbiljnog interesa za kupovinu, rado ćemo vam poslati video ove nekretnine. Kuća je upisana u katastar, a legalizacija je u procesu. Prije lične posjete ljubazno molimo za dokaz o solventnosti.

 

Kontaktirajte nas za više informacija ili za zakazivanje pregleda.

 

Molimo imajte na umu da se pregledi ne obavljaju u mjesecima juli i avgust.

Pošaljite mail!