Luksuzni penthouse, 223m2, sa pogledom na more i zajedničkim bazenom u Ulcinju, Crna Gora.

Cijena: 288.000€

  • Šifra
    24050
  • Mjesto
    Ulcinj
  • Vrsta
    Stan
  • Spavaćih soba
    3
  • Površina objekta
    223 m2

Luksuzni penthouse, 223m2, sa pogledom na more i zajedničkim bazenom u Ulcinju, Crna Gora.

 

Otkrijte ovaj impresivni penthouse od 223 m² na rubu Ulcinja, Crna Gora. Stan pruža pogled na more i nalazi se u modernoj novogradnji sa 4 drugih stanova, koje je izgradila nemačka investitorka najvišim nemačkim kvalitetom.

 

Penthouse je useljiv, potrebno je završiti samo manje radove, koji će biti završeni pre prodaje. Ovaj izuzetni stan se prodaje potpuno namešten i opremljen visokokvalitetnim nameštajem, uključujući ugradne ormare, stolove i umivaonike od punog drveta.

 

Sve prostorije su opremljene klima uređajima i podnim grejanjem. Visina plafona od oko 2,80 m, zvučna izolacija kao i visokokvalitetni podovi i prozori sa roletnama, otvorenim kaminom, pružaju dodatni komfor. Za zajedničko korišćenje dostupan je veliki spoljašnji bazen sa sunčanom terasom i tušem, dovoljno parking mesta i zajednička bašta sa BBQ prostorom.

 

Raspored prelepog stana:

 

- Ulazni deo: Poseban ulazni deo sa hodnikom i garderoberom.

- Desna strana hodnika: Gostinjski toalet, tehnička soba i vešeraj, zabavna soba, dve spavaće sobe sa velikim zajedničkim kupatilom.

- Leva strana hodnika: Glavna spavaća soba sa pogledom na more, sopstvenom garderobom i prostranim kupatilom.

- Dnevni boravak: Sa šest stepenika dolazi se do povišenog dnevnog boravka (69 m²) sa potpuno opremljenom otvorenom kuhinjom, kuhinjskim šankom, ostavom, trpezarijom i dnevnim boravkom sa otvorenim kaminom.

- Balkon: Iz dnevnog boravka se izlazi na veliki balkon od 27 m² sa predivnim pogledom na okolinu, slano jezero i otvoreno more.

- Garaža: Mala garaža u prizemlju pruža dodatni prostor za odlaganje.

 

Zgrada se nalazi na uzvišenju, oko 1,1 km iznad glavnog puta do duge peščane plaže „Velika Plaža“. Okolina poziva na lepe šetnje i nudi vidikovac sa pogledom na otvoreno more. Prodavnice su dostupne za oko tri minuta vožnje biciklom ili automobilom.

 

Doživite luksuzno stanovanje u predivnom okruženju – vaš novi dom u Ulcinju vas očekuje.

Pošaljite mail!