Lijep, miran studio apartman, 41m2, na rubu Ulcinja, sa panoramskim pogledom na more, sa zajedničkim bazenom, u Crnoj Gori.

Cijena: 64.000€

  • Šifra
    24056
  • Mjesto
    Ulcinj
  • Vrsta
    Stan
  • Spavaćih soba
    1
  • Površina objekta
    41 m2

Lijep, miran studio apartman, 41m2, na rubu Ulcinja, sa panoramskim pogledom na more, sa zajedničkim bazenom, u Crnoj Gori.

Ovaj povoljni studio apartman nudi panoramski pogled na more i nalazi se u maloj modernoj novogradnji sa ukupno pet stanova koje je izgradila njemačka investitorka sa najvišim njemačkim kvalitetom.

Studio apartman se nalazi u prizemlju, još nije spreman za useljenje, samo manje radove treba još završiti, koji će naravno biti završeni. Sastoji se od dnevno-spavaće sobe sa kuhinjskom nišom, kupatila sa tušem, umivaonikom, WC-om i balkona. Stan se nudi nenamješten. Klima uređaj, podno grijanje, veliki balkonski prozori sa roletnama, zvučna izolacija za dodatnu udobnost. Za zajedničku upotrebu postoji veliki vanjski bazen sa sunčanom terasom i tušem, dovoljno parking mjesta i zajednička bašta sa BBQ prostorom.

Stambena zgrada se nalazi na uzvišenju, oko 1,1 km iznad glavne ceste prema dugoj pješčanoj plaži „Velika Plaza“. Okolina poziva na lijepe šetnje i nudi vidikovac sa pogledom na otvoreno more. Trgovine su udaljene oko tri minute vožnje biciklom ili autom.

Pošaljite mail!