Ekskluzivni stan u potkrovlju (Penthouse) u Svetom Stefanu s predivnim pogledom na more, u Crnoj Gori.

Cijena: 399.000€

  • Šifra
    24053
  • Mjesto
    Budva
  • Vrsta
    Stan
  • Spavaćih soba
    2
  • Površina objekta
    100 m2

Ekskluzivni stan u potkrovlju (Penthouse) u Svetom Stefanu s predivnim pogledom na more, u Crnoj Gori.

Ovaj predivni stan u potkrovlju površine 100 m² nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u Svetom Stefanu, samo oko 100 m zračne linije od mora. Stan nudi impresivan pogled na ostrvo Sveti Stefan i more.

Stan je dio male stambene zgrade sa prizemljem, prvim spratom i potkrovljem te ima lijep zajednički vrt s maslinama koje pružaju hlad. Službeno je u vlasničkom listu upisano 76 m², ali prema vlasniku stvarna površina iznosi 100 m².

Stan u potkrovlju se sastoji od prostranog dnevnog boravka s trpezarijom, otvorene kuhinje, galerije, velike spavaće sobe, male spavaće sobe, kupatila i nekoliko balkona. Iz dnevnog boravka se izlazi na prekrasan balkon koji nudi divan pogled na more i ostrvo Sveti Stefan. Veća spavaća soba također ima balkon s pogledom na more. Na galeriji se može urediti treći prostor za spavanje ili koristiti kao čitaonica.

Za samo nekoliko minuta hoda možete doći do prelijepih plaža i ostrva Sveti Stefan. Stan se prodaje namješten i opremljen je internetom, klima uređajem i potpuno opremljenom kuhinjom. Nalazi se na vrlo mirnoj lokaciji.

Restorani, prodavnice, kafići, park Miločer, kao i plaže Kraljica i Kralj su lako dostupni pješice.

Pošaljite mail!