Lijep bungalov, 111 m², u Baru, naselje Zupci, sa vrtom, panoramskim pogledom na planine i prirodu, u Crnoj Gori

Cijena: 152.000€

  • Šifra
    24048
  • Mjesto
    Bar
  • Vrsta
    Kuća
  • Spavaćih soba
    2
  • Površina objekta
    111 m2
  • Površina placa
    353 m2

Lijep bungalov, 111 m², u Baru, naselje Zupci, sa vrtom, panoramskim pogledom na planine i prirodu, u Crnoj Gori

 

Ovaj bungalov se nalazi u vrlo lijepoj, privatnoj vili i kompleksu bungalova sa 15 zgrada, potpuno je ograđen i dostupan je samo preko električne kapije. Privatni bazen sa sunčalištem može se koristiti uz naknadu. Bungalov se sastoji od ulaznog prostora, velikog dnevnog boravka, opremljene kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila i ostave. 

Sve sobe imaju podno grijanje i klima uređaje koji se napajaju pomoću toplotne pumpe. Terasa je dostupna iz dnevnog boravka. Parkiranje je moguće direktno uz kuću.

Kuća je izgrađena 2015. godine, ne zahtijeva renoviranje ili obnove, potpuno je legalizovana i bez dugova.

Vrt od 353 m² i sopstveni parking prostor mogu se slobodno urediti. Kompleks ima brzi internet (optički kablovi), gradski strujni sistem i izvorsku vodu. Za one koji vole prirodu i mir, ovo je idealno mjesto. U blizini se nalaze manastiri, pješačke staze i izvori. Preko obližnje panoramske ceste možete stići do Virpazara, Skadarskog jezera i Podgorice za nekoliko kilometara. Centar Bara, luka, šetalište i more sa različitim plažama udaljeni su samo 8 minuta vožnje automobilom. Prva prodavnica i pekare su udaljene oko 5 minuta vožnje automobilom. Ovdje ste u prirodi, a ipak blizu grada.

Vlasnici kuća u ovom kompleksu žele mirne komšije.

 

Uživajte u komforu i ljepoti ovog bungalova u Zupcima, slikovitom naselju u Baru, Crna Gora. Sa površinom od 111 m², ovaj bungalov nudi udoban dom u privatnom kompleksu vila i bungalova, okružen zadivljujućom prirodom i panoramskim pogledom na planine. Nažalost, pogled na grad i more je zaklonjen drvećem.

 

Karakteristike bungalova:

 

- Lokacija: U ekskluzivnom, potpuno ograđenom kompleksu sa 15 zgrada, dostupan preko električne kapije.

- Oprema: Bungalov ima ulazni prostor, veliki dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, dvije spavaće sobe, kupatilo i ostavu.

- Komfor: Podno grijanje i klima uređaji u svim sobama, napajani pomoću toplotne pumpe. Terasa je direktno dostupna iz dnevnog boravka.

- Parking: Direktno uz kuću.

- Godina izgradnje: 2015, bez potrebe za renoviranjem, potpuno legalizovan i bez dugova.

- Vrt: 353 m², individualno uređen, sa sopstvenim parkingom.

- Internet i priključci: Brzi optički internet, gradska struja i izvorska voda.

 

Dodatne pogodnosti:

 

- Bazen: Privatni bazen sa sunčalištem dostupan je uz naknadu.

- Rekreacija i okolina: U blizini se nalaze manastiri, pješačke staze i izvori. Panoramska cesta vodi do Virpazara, Skadarskog jezera i Podgorice za nekoliko kilometara.

- Blizina grada i plaža: Centar Bara, luka, šetalište i plaže udaljeni su samo 8 minuta vožnje automobilom. Prva prodavnica i pekare su udaljene oko 5 minuta vožnje automobilom.

 

Ovaj kompleks je idealan za ljubitelje prirode koji cijene blizinu grada. Komšije su mirne, a vlasnici kuća žele isto takve susjede.

 

Uživajte u najboljem od oba svijeta – prirodi i gradskom životu – u ovom lijepom bungalovu u Crnoj Gori.

Pošaljite mail!