*Atraktivna investicija: Novo renovirana kuća sa pogledom na more u Sutomore-Haj Nehaj, u Crnoj Gori.

Cijena: 245.000€

  • Šifra
    24060
  • Mjesto
    Bar
  • Vrsta
    Kuća/Poslovni prostor/hotel/radnja
  • Spavaćih soba
    4
  • Površina objekta
    111 m2
  • Površina placa
    500 m2

*Atraktivna investicija: Novo renovirana kuća sa pogledom na more u Sutomore-Haj Nehaj, u Crnoj Gori.

 

Ova novo renovirana kuća u Sutomore-Haj Nehaj nudi dobru investicionu priliku. Sa ukupnom površinom od 111 m², obuhvata dvije odvojene stambene jedinice od 51 m² i 60 m², koje se prodaju potpuno namještene i spremne za useljenje. Opremljene su posuđem, namještajem, kućanskim aparatima i mrežama protiv insekata na svim prozorima i vratima. Oba stana imaju nove krevete i modernu satelitsku antenu. Dodatno, postoji i vrtna kućica za alat i skladištenje.

Parcela od 500 m² je potpuno ograđena masivnim kamenim zidom i ima velika gvozdena vrata. Popločano dvorište nudi dovoljno prostora za parkiranje do pet vozila – čak i za kamp-prikolicu ima dovoljno mjesta. Prilaz kući vodi preko kratkog, oko 30 metara dugog, neasfaltiranog puta.

Vrt iza i sa strane kuće nudi idealne uslove za uzgoj cvijeća ili povrća. Vlastita cisterna sa novom automatskom električnom pumpom i kapacitetom od 12.000 litara osigurava snabdijevanje vodom. Opština već planira priključenje na gradski vodovod.

Raspored nekretnine: 

Prizemlje:
Povišeno prizemlje sa stanom od 51 m². Ulaz je natkriven. Stan se sastoji od hodnika, kupatila sa tušem, mašinom za pranje veša, WC-om i umivaonikom, dnevnog boravka sa otvorenom kuhinjom i dvije spavaće sobe. Svaka prostorija je opremljena klimom i električnim grijanjem.

Prvi sprat:
Stan od 60 m² sa natkrivenim ulazom i malom terasom. Kupatilo ima tuš, mašinu za pranje veša, WC i umivaonik. Stan sadrži dnevni boravak sa otvorenom kuhinjom i dvije spavaće sobe. Svaka prostorija je opremljena klimom i električnim grijanjem.

Eksterijer:
Popločano dvorište, vrt sa drvećem, ukopana cisterna za vodu, kućica za alat i dvokrilna gvozdena kapija.

Haj Nehaj je mirno, prirodno naselje blizu Sutomora, u opštini Bar. Kuća se nalazi na uzvišenju sa pogledom na more. Prodavnice su dostupne za manje od 3 minuta vožnje autom, a more je udaljeno oko 2.200 metara.

Ova nekretnina je savršen dom ili atraktivna investicija sa potencijalom!

Pošaljite mail!