Vila u Kotorskom zalivu, 70 m2, poluostrvo Luštica, opština Herceg Novi, Crna Gora, sa pogledom na Portonovi rizort i marinu.

Cijena: 95.000€

 • Šifra
  17115
 • Mjesto
  Luštica
 • Vrsta
  Kuća
 • Spavaćih soba
  3
 • Površina objekta
  70 m2
 • Površina placa
  150 m2

Vila u Kotorskom zalivu, 70 m2, poluostrvo Luštica, opština Herceg Novi​, Crna Gora, sa pogledom na Portonovi rizort  i marinu.

Vila se nalazi na jednoj od najpoželjnijih lokacija na Jadranu, a okružena je plažama, pešačkim stazama, istorijskim selima, idiličnim ribarskim lukama, luksuznim hotelima i marinama, plažama i restoranima.

Vila se nalazi na samo 3 km od sela Krašići, u mirnom i prirodnom šumskom ambijentu, sa maslinama i hrastovim drvećem. Luštica se razvija brzim tempom a na poluostrvu je veoma teško naći nekretnine po povoljnoj cijeni.

Vila ima tri spavaće sobe za šest odraslih osoba, sa dodatnim krevetom za djecu. Vila sa tri sprata ima dva odvojena ulaza, svaki deo vile ima novu kuhinju, novo uređeno kupatilo, terase i baštu, tako da je idealna  za  iznajmljivanje, za primanje gostiju ili za stalni boravak uz zaradu.

Vila ima baštu od 150m2. Postoji prostor za izgradnju dodatne terase i bazena po procijenjenoj vrijednosti oko 10.000 €.

Vila je potpuno namještena novim nameštajem, krevetima, posteljinom, dušecima i aparatima, uključujući dvije nove peći na drva, zidne grijalice i klima uređaj. Elementi enterijera su pažljivo odabrani od vodećih dizajnera.

Do aerodroma Tivat i do Kotora ima samo 15 km, do Budve 30 km.

Aerodromi u Dubrovniku i Podgorici su na 1.5 sata vožnje.

Pošaljite mail!